Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Meet Me at the Lighthouse

14 - 17 november 2024 Schiermonnikoog

Buiten: literaire wandeling, op zoek naar een overvloed van tijd en ruimte 2

11 Nov - 10:00 It Aude Kolonyhûs - Badweg 67A 9166 NG Schiermonnikoog

Bruno van den Elshout is kunstenaar. Hij is in zijn kunstenaarschap op zoek naar het creëren van een overvloed aan tijd en ruimte. In projecten als New Horizons en Whatever the Weather speelt de zee een belangrijke rol bij het zoeken naar die tijd en ruimte. Wij denken dat een eiland een uitgelezen (sic) plek is voor het creëren van tijd en ruimte. Een lezer heeft beide nodig om te reflecteren op het gelezene. Of het gehoorde.

Op vrijdag vond de eerste wandeling plaats waarin Bruno samen met Mariken Heitman op zoek ging naar een overvloed van tijd en ruimte. Bruno wil in deze wandeling onderzoeken of het gesprek en de wezenlijke ontmoeting organisch kunnen ontstaan. Met wie het gesprek gevoerd wordt en hoe de groep vervolgens op pad gaat, laten we vooralsnog in het midden.

Tijdens dit bijzondere programmaonderdeel van Meet Me at the Lighthouse gaat Bruno in gesprek met een schrijver en met gasten. Ze reflecteren op het programma PLANT van de avond ervoor, en op het leven in het algemeen. Hoe doe je dat, het creëren van een overvloed aan tijd en ruimte? Welke rol heeft de wezenlijke ontmoeting daarbij, die een belangrijke rol speelt in het werk van Bruno?

Vol ideeën en vragen gaan jullie als groep op pad. Door het gesprek aangezet ervaart de bezoeker, rust en ruimte om te leren wat hij met rust en ruimte kan doen. Onderwerpen van gesprek zijn de onderwerpen die een hoofdrol spelen tijdens het festival.

Wil je meerdere tickets tegelijk kopen?

Klik hier om naar de volledige shop te gaan met alle tickets voor het festival.

Artiesten