Meet Me at the Lighthouse

9 – 12 november 2023 Schiermonnikoog

Literair programma | Ode aan de verbeelding

20 Nov De Stag - Langestreek 23, 9166 LA Schiermonnikoog

We gaan niet meer massaal op zondag naar de kerk, maar zijn wel altijd op zoek naar handvatten voor het leven. Nadat we drie grote universele thema’s hebben uitgediept, is het tijd voor verbeelding en bezinning.

Over dit programma
Tijdens dit programma kun je luisteren naar veel van de schrijvers die aanwezig zijn op Schiermonnikoog, proza afgewisseld met poëzie, en fictie afgewisseld met literaire non-fictie. In een carrousel komen ze voorbij, de schrijvers die een weekend lange met het publiek op zoek gingen naar oplossingen voor het leven in een wereld die aan het veranderen is. Ze nemen je nog één keer mee. De muzikale omlijsting van dit programma komt van Kaspar, singer, songwriter en pianovirtuoos uit Jorwert, die voor deze gelegenheid twee strijkers (Isabelle Doodhagen en Marleen Veldstra) meeneemt.

Voordragers in dit programma
De schrijvers die vandaag voordragen zijn: Joost Oomen, Maarten Bronts, Gerard Beentjes, Michael ter Maat, Jaap Robben, Esmé van den Boom, Nina Polak, Bauke Vermaas en Alara Adilow. Het programma wordt gepresenteerd door Fiep van Bodegom.

MMATL | Literair programma Ode aan de verbeelding
Zondag 20 november, 11:00 - 13:00 uur

Koop dit ticket voor € 12,50

Je wordt doorgestuurd naar de website van Natuurmonumenten.

Koop een passe partout voor € 30

De uitgebreide literaire programma’s van MMATL vinden plaats in de De Stag. Het zijn er vier: natuur, toekomst, identiteit en ode aan de verbeelding. Wil je er drie of vier bezoeken? Koop dan een passe-partout.

Artiesten