Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Meet Me at the Lighthouse

14 - 17 november 2024 Schiermonnikoog

Leesclub: Toine Heijmans

10 Nov - 16:00 De Kapel - Badweg 69, 9166 NG Schiermonnikoog

Een schrijver ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan over boeken, schrijven, lezen en het leven. Het kan op ons festival met Toine Heijmans! Tijdens deze ontmoeting komen we met maximaal 40 mensen bij elkaar, samen met Kirsten van Santen en Toine Heijmans.

Heijmans schreef het literaire juweeltje Eilanden. We praten over wat Toine Heijmans met eilanden heeft. Hij schrijft er veel, voer met zijn bootje van plek tot plek, en ontdekte dat de natuur op eilanden helemaal niet zo natuurlijk is als ons soms wordt voorgespiegeld.

Het kleinood is uitverkocht, maar Boekhandel Kolstein heeft nog 40 exemplaren weten te bemachtigen. Wees er snel bij als je een exemplaar wil kopen.

Je kunt Heijmans kennen als Volkskrantjournalist, maar ook van zijn bestseller Op zee, Zuurstofschuld enMarifoonberichten. Zijn werk is veelvuldig vertaald en Heijmans won verschillende (internationale) prijzen.

NB. Op deze plek stond eerst de leesclub van Adriaan van Dis. Van Dis heeft afgezegd vanwege zware persoonlijke omstandigheden. We wensen hem sterkte en hebben veel begrip voor zijn afzegging.

Wil je meerdere tickets tegelijk kopen?

Klik hier om naar de volledige shop te gaan met alle tickets voor het festival.

Artiesten